En kvinnlig butiksanställd håller fram en smörgås med serveringstång till en kund i förgrunden

Medlemskap och medlemskort

Vi vill skapa möjligheter för ett levande län, från kust till fjäll. Genom hållbara stationer och mötesplatser som tillhandahåller viktig samhällsservice i såväl stad som på landsbygd.
Bli medlem
En man i arbetskläder förbereder mat bakom disken på en OKQ8 station,

Medlem i OK Västerbotten

OK Västerbotten är en förening som ägs av sina medlemmar och drivs på demokratisk grund. Vi är i dag fler än 90 000 medlemmar – en fantastisk siffra. Men! Vi vill bli ännu fler för att kunna satsa ännu mer.

OK Västerbotten äger och driver 21 bemannade OKQ8-stationer och 14 automatstationer. Samtliga stationer samarbetar under varumärket OKQ8. OK Västerbotten ägs i sin tur av sina medlemmar, som får fördelar – återbäring, rabatter och erbjudanden – genom sitt medlemskap. Alla beslut fattar vi tillsammans och eventuell vinst delar vi på. Vi är ett lokalt, nytänkande och hållbart alternativ – för dig och oss, för ett levande län.

Två kvinnor i arbetskläder från OKQ8 skrattar i butiksmiljö

Att vara medlem är bra för plånboken

Återbäring på det du handlat hos OKQ8
Du får återbäring en gång per år, runt juni-juli, efter OK Västerbottens årsstämma. Återbäringen beslutas av styrelsen och stämman och är helt enkelt en summa pengar som du får tillbaka på det du handlar på OKQ8-stationerna.
Läs mer om återbäring här.

Ett drönarfoto över en OKQ8 station på Klemensnäs i Skellefteå med bil som tankar, i bakgrunden syns träd, en väg och bebyggelse

Månadens medlemserbjudanden

Medlemserbjudanden på OKQ8-stationerna
Förmånliga priser på allt som både du och bilen behöver.
Här hittar du månadens stationserbjudanden.

En pojke i blå arbetshjälm håller i en varmkorv, i bakgrunden hans mamma och ytterligare en manlig kund

Rabatter och erbjudanden

Rabatter och erbjudanden från OKQ8:s samarbetspartners
Ditt medlemskap ger dig flera fördelar och rabatter, detta kan vara allt från väskor och biobiljetter till nöjesaktiviteter och hotellvistelser. 
Mer information om aktuella erbjudanden och rabatter hittar du under partnererbjudanden.

Uttag sparkonto eller säga upp medlemskap

Du kan när som helst välja att ta ut dina pengar från sparkontot eller säga upp ditt medlemskap genom att kontakta kundservice 020-65 65 65. Ett formulär för uttag och uppsägning av medlemskap finns även tillgängligt på https://www.okq8.se/kundservice/utbetalningar-och-uppsagning/